Gezonde groenten smoothies

Gezonde groenten smoothies.

Bent u op zoek naar gezonde drankjes?50-groene-smoothies-in-een-handomdraai

Sapjes en smoothies zijn helemaal hot. En als je een echt lekkere en gezonde juice wilt, kun je ‘m het beste zelf maken!

Groenten- en fruitsappen of smoothies:

Het eten van groenten en fruit is heel belangrijk om gezond te blijven. Ze bevatten veel vitamines en mineralen, antioxidanten en vezels die essentieel zijn voor een gezond lichaam.

Niet iedereen haalt de aanbevolen hoeveelheid van 300 gram tot 500 gram groenten en 2 tot 4 stuks fruit.

Hoe kunt u de consumptie van groenten en fruit toch verhogen?

Gezonde groene smoothies

Door groenten smoothies te maken! Niet alleen fruit wordt hiervoor gebruikt, maar vooral veel groenten. Groenten bevatten minder suikers, dus minder calorieën en veel gezonde stoffen voor het lichaam.

Groentesappen geven daar door minder bloedglucose schommelingen waardoor u ook minder honger krijgt na het drinken hiervan.

Fruitsappen geven sneller hongergevoel door de natuurlijke vruchtensuikers. Een combinatie van groenten en fruit is niet alleen lekker fris, maar geeft ook minder bloedglucose schommelingen.

Het groene smoothies boek van Marjolijn Verkaik is op dit moment het enige smoothies boek in Nederland en combineert groente en fruit in één. 50 van de lekkerste groene smoothies worden hierin besproken. Er wordt uitgelegd hoe je deze zelf gemakkelijk na kunt maken en het enige wat je daarvoor nodig hebt is een blender!

Het digitale boek 50 groene smoothies in een handomdraai is zeer populair onder mensen die zich fitter willen voelen of een aantal kilo willen afvallen zonder daar veel moeite voor te hoeven doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *